1. Maslo rýchlo zmäkne: Zabudol si vybrať maslo z chladničky? Nastrúhaj ho na strúhadle – zmäkne okamžite a dá sa hneď použiť do cesta alebo nátierky.
  2. Žiadne rozliate cesto: Ak nalievaš cesto na palacinky alebo muffiny, použi starý dávkovač na kečup alebo džbánik s hubičkou. Presne a čisto.
  3. Starší chlieb ako nový: Starý chlieb zabaľ do vlhkej utierky a na pár minút vlož do rúry. Zvláčnie a bude takmer ako čerstvý.
  1. Oddeľovanie vajec bez neporiadku: Použi plastovú fľašu – stačí priložiť k žĺtku, jemne stlačiť a žĺtok sa krásne vcucne dovnútra.

FOTOZDROJ: facebook.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *